Kookworkshops voor bedrijven en particulieren

Ben je op zoek naar een leuk en origineel idee voor een vrijgezellenfeestje, familiedag of heb je met vriendinnen en/of vrienden gewoon iets te vieren? Aarzel niet langer en kies voor een van de workshops van Kook Lekker Zelf. Wij zorgen voor het educatieve element, maar het belangrijkste is natuurlijk ontspanning, creativiteit en culinair genieten.

Je gaat in kleine groepjes met elkaar aan de slag, afhankelijk van wat er moet gebeuren. Er zijn duidelijke recepten, waarmee iedereen direct aan het werk kan en die na afloop in een digitaal boekje worden toegestuurd. Samen met wat foto“s die op de avond worden gemaakt. Bij de workshops wordt na afloop de tafel gedekt en kan er gekeurd worden wat je zelf en de anderen hebben gepresteerd. Deze manier van samen aan het werk zijn in de keuken en daarna met z’n allen aan tafel is méér dan gezellig en - leuk meegenomen - je steekt er wat van op. Na gedane arbeid en een heerlijke maaltijd sluiten we de workshop af met een kop koffie of thee.


Duur
De gemiddelde workshop duurt ± 3,5 uur.


Aantal deelnemers
Groepen: minimaal 12 en maximaal 20. Minder dan 12 kan wel, maar dan rekenen wij voor 12 personen, tenzij wij groepen met elkaar kunnen combineren. Uiteraard gebeurt dit in overleg met alle betrokkenen.


Prijs
De prijzen staan vermeld bij de betreffende workshop.


Inbegrepen
Een welkomstdrankje, tafelwater en een kopje koffie of thee na de maaltijd. Extra wensen en wijn tijdens de maaltijd in overleg en tegen meerprijs.


Niet inbegrepen
De drank tijdens het koken en aan tafel. Wij bevelen een standaard wijnarrangement aan van € 7,50 per persoon. Speciale wijnwensen in overleg.


Tijdstip
Alleen ‘s avonds. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur. Overige dagen is vanaf 17.00 uur mogelijk.


Locatie
Wij beschikken over een professionele keuken aan de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam (tot 20 personen). De locatie biedt bij een aangename temperatuur de mogelijkheid om heerlijk buiten te eten, met uitzicht op het prachtige Julianapark.


Betaling
Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 50%. Het restant dient uiterlijk een week voor aanvang van de bijeenkomst voldaan te zijn. Extra dranken die buiten een arrangement vallen worden ter plaatse afgerekend.


Annuleren en restitutie
Bij annulering 21 dagen of meer voor de reserveringsdatum betalen wij de aanbetaling terug verminderd met € 50,- administratiekosten en eventueel reeds gemaakte kosten. Bij annulering minder dan 21 dagen voor de reserveringsdatum vindt geen restitutie plaats.

Foto'sMeer informatieInschrijven