Kookworkshop: zelf amuses en tapas maken bij Kook Lekker Zelf

 

Je kent ze vast wel, die lekkere éénhapsgerechtjes die voor het diner of tussen de gangen door worden gegeten. Of als lekkere hapjes tijdens een aperitief. Met name in de landen rond de Middellandse Zee is het een bewonderenswaardige cultuur geworden met een eigen smaak en toepassing. Amuses in Frankrijk, tapas in Spanje, meze (ook mezze) in Marokko, Tunesië, Griekenland of Turkije, antipasti in Italië... De hapjes zijn bedoeld om de eetlust op te wekken en de smaakpapillen te prikkelen. De eigenlijke term voor een amuse is ‘amuse bouche’ en betekent letterlijk ‘vermaak voor de mond’.

Kook Lekker Zelf leert je tijdens de workshop verschillende hapjes te maken die je bij veel gelegenheden kunt presenteren of die zelfs een complete maaltijd kunnen vormen. De gemaakte hapjes worden als afronding van de workshop natuurlijk geproefd! Met een lekker glas wijn erbij is dit een ware culinare proeverij.

Na afloop krijg je natuurlijk een boekje mee met alle recepten die tijdens de workshop zijn gemaakt, om er thuis nog eens goed mee voor de dag te kunnen komen.

 

Duur: de workshop duurt ± 3 uur. 

Prijs € 55,- per deelnemer, inclusief 21 % BTW. 

 

Geïnteresseerd in een Amuse/Tapas-workshop? Kijk in de agenda of vraag aanvullende informatie. Algemene informatie workshops: klik HIER


 

Foto'sMeer informatieInschrijven