Italiaanse keuken

 

De Italiaanse keuken ken je natuurlijk in de vorm van spaghetti, macaroni en pizza - hopelijk niet alleen uit de supermarkt. Bekende ambassadeurs van de Italiaanse keuken zijn Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo, de chefs waar Jamie Oliver de kunst van het koken - en vooral het genieten ervan - heeft geleerd. Wie deze mannen in diverse series op de BBC-televisie aan het werk heeft gezien, is voorgoed verslingerd aan de Italiaanse manier van met eten omgaan.
 

Na de workshop De Italiaanse Keuken wil je alleen nog maar in de keuken staan en daarna urenlang tafelen, om alle gerechten uit te proberen. Naast de bekende antipasti, primi, secondi, contorni en dolci besteden we ook aandacht aan de zogenaamde merende, tussendoortjes of snacks die tussen de maaltijden door worden gegeten en die de Italiaanse bambini krijgen als ze uitgehongerd uit school komen.

Aan tafel in Italië betekent feest en wij leren je hoe je het feest optimaal kunt verzorgen. 

  

 

Duur: de workshop duurt ± 3 uur. 

Prijs € 55,- per deelnemer, inclusief 21% BTW. 

 

Geïnteresseerd in een workshop Italiaanse keuken? Kijk in de agenda of vraag aanvullende informatie. Algemene informatie workshops: klik HIER


 

Foto'sMeer informatieInschrijven