Groepen

workshops_algemeen07

 

Voor groepen bestaat de mogelijkheid om een workshop op maat te organiseren. Een goed idee voor een jaarafsluiting, jubileum of vrijgezellenfeestje! De inhoud van de workshop wordt in overleg samengesteld en de mogelijkheden zijn daarbij vrijwel onbeperkt. Het is onze bedoeling de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Er kan gekozen worden uit een bestaande workshop of een workshop aangepast aan eigen wensen. In overleg kan er een geheel eigen thema worden uitgewerkt. Leg je wensen aan ons voor, alles is bespreekbaar. 


We starten doorgaans met een welkomstdrankje en een ‘amuse-gueule’ of ‘amuse-bouche’. Hierna wordt uitgelegd welke gerechten er zullen worden gemaakt, wordt de receptuur uitgedeeld en maken we groepjes van 2 à 3 personen, die zich met deze gerechten zullen gaan bezighouden. 


Het minimale aantal deelnemers aan een groepsworkshop is 12 en datum en tijdstip worden in overleg vastgesteld. De duur van een groepsworkshop varieert tussen 3 en 4 uur, afhankelijk van de inhoud.

 

Foto'sMeer informatie